Onze Diensten

Film, Dia Scanning

Digitaliseren van traditionele media biedt uitgebreide mogelijkheden voor het opslaan, indexeren en verspreiden van content. Als aanvulling op onze restauratie diensten hebben we een scala aan video-en audio-encoding processen die alle gangbare formaten op ratio van high-end broadcast, consumer en web kwaliteit mogelijk maken.

Video

Bij het comprimeren van video, is het essentieel om te beginnen van een bron in de hoogst mogelijke kwaliteit. Op grond van onze eigen restauratietechnieken zijn we in staat om elk video of film formaat zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke staat te behouden. Door batch-coderingsprocessen kunnen meerdere formaten tegelijkertijd worden gemaakt. Een visuele 'Quality Check' zorgt voor een consistente kwaliteit.

Audio

Digitale audio is nu een groot onderdeel van het dagelijks leven, van de introductie van de Langspeelplaat in de jaren 50, De Compact Disc in de jaren tachtig en de opkomst van MP3 in de jaren negentig tot Itunes en Spotify nu. De flexibiliteit van gedigitaliseerde audio is dwingend. Een digitaal audio-archief converteert een kamer vol met volumineuze banden en schijven in een beheersbaar digitaal audio systeem.

Bel ons vandaag +32 (0) 3 490-00-30 of Email ons: duffelcoat@pittoors.be

Meer diensten

FTP

De inhoud wordt als bestanden over het internet verzonden en afgeleverd volgens de voorkeur van de klant.

Digitale Opslag

Er zijn veel keuzemogelijkheden om uw digitale video bestanden op te slaan. Harde schijven, optische media, USB sticks.

Restoratie

Door een nieuwe digitale versie van het origineel te maken, is er ook de mogelijkheid om een meer gebruiksvriendelijke gebruiks kopie aan te leveren.

Deskundig advies voor digitalisering en langdurig bewaren van uw media

Weten waar te beginnen in de digitale jungle is niet gemakkelijk. Onderzoek heeft aangetoond dat de lange termijn bewaring haalbaar is. Digitale duurzaamheid.

Ondertiteling

We verwerken uw media voor gebruik in andere talen en culturen met nauwkeurigheid en flair.

Conversie

Het omzetten van frame rates en hoogte-breedteverhouding zijn allemaal mogelijk.